Granofit Fotowedstrijd 2015

Enkele gelukkige winnaars

            

 

 

 

Granofit fotowedstrijd

     


Granofit is én meergranen (tarwe, rogge, spelt en haver), én volkoren (alle graankorreldelen zijn aanwezig) én meerzaden (zonnebloempitten, lijnzaad, sojavlokjes en sesamzaadjes)! Granofit is een kwaliteitsvol, lekker en erg gezond broodje dat uitsluitend wordt verkocht door de Kroonbakkers.

Van 5 april 2015 tot 1 mei 2015 zetten we jou aan het werk! Wees creatief met een gezonde Granofit boterham en maak zelf een mooie foto. Verzin bijvoorbeeld een gezond recept, maak het origineelste, zotste of lekkerste Granofit ontbijt, deel het Granofit brood in je klas, of … Let er wel op dat je nog moet kunnen zien dat het om een Granofit brood gaat. Rechts zie je enkele voorbeelden.

Wie een mooi Granofit kiekje maakt maakt kans op een van de meer dan 100 prachtige Kroonbakker geschenk manden ter waarde van 50 euro!

Een deelnemer aan de wedstrijd kan maximaal 3 foto's inzenden. Per Kroonbakker verkoopspunt is er minstens één winnaar. De winnaars worden gekozen door een team van onafhankelijke specialisten.

 

Wedstrijdformulier:

Foto

Persoonlijke gegevens

Een gezonde en originele Granofit boterham:

Een salade met Granofit:

Een zotte Granofit: