Bakkerij Allemeersch

Bakkerij Allemeersch:

     

‘Mensen samen laten genieten van gezonde en toegankelijke bakkerijproducten’, dat is onze missie.

Bakkerij Allemeersch werd in 1961 door onze ouders opgericht en wordt nu verdergezet door vijf van de zes kinderen.  Alles wat wij ondernemen wordt gepolst of dit in lijn van onze missie ligt. Ingrediënten worden ingekocht en verwerkt tot een eindproduct met respect voor traditie en ambachtelijke productiewijze. Zo voegen wij geen smaakversterkers of bewaarmiddelen toe, maar produceren alles vers met de nodige rusttijden. Juiste investeringen zorgen ervoor dat wij ook voldoen aan de strenge hygiënenormen en zo kwaliteit kunnen garanderen op gebied van gezondheid. Alle producten worden in huis gemaakt.
Door de jaren heen specialiseerden wij ons in lokale Belgische producten. Zo hebben wij verschillende soorten pralines ontwikkeld met lokale streekproducten.
Sinds het begin van kroonbakker zijn wij lid geworden omdat we overtuigd zijn dat samenwerken met dezelfde doelstellingen een bijdrage is tot nog meer voldoening van de consumenten.  Regelmatig kunnen wij hun verrassen met ideeën die samen worden uitgewerkt.
Tevens houden de onverwachte en regelmatige controles van Kroonbakker ons scherp om de kwaliteit te handhaven en verbeteren waar nodig.

http://www.allemeersch.org