Bakkerij Bundervoet

Een bakker uit de duizend

Bakkers die alles nog op de traditionele wijze bereiden, worden steeds zeldzamer. Dat is bijzonder jammer, want de uniformiteit gaat ten koste van de kwaliteit.Gelukkig zijn er nog uitzonderingen die hun vak in ere houden. Een voorbeeld daarvan is bakkerij Bundervoet in Sint-Amandsberg.

Bundervoet is een begrip in Gent en ver daarbuiten. De zaak staat 30 jaar bekend als hét adres voor uitstekend brood, heerlijke patisserie en zalige roomijs. Kwaliteit staat er steeds centraal en is bij de trouwe klant een vanzelfspekendheid geworden.

Er wordt enkel gewerkt met de beste producten en dat merk je aan het eindresultaat, zowel in vorm als in smaak! De bakker biedt u elke dag 45 soorten briochen en een uitgebreid aanbod broodsoorten (klein en groot). Wie droomt van gebak is hier eveneens aan het juiste adres want de patissier is een echte kunstenaar die probleemloos elk thema (huwelijk, verjaardag, communie, doopfeest, ...) in een heerlijke taart verwerkt.Sinds geruime tijd vind je er ook een assortiment suikervrije producten zoals choco, ijs, confituur en dessertkoekjes. En wie geen tijd heeft om zelf te koken, kan bij Bundervoet steeds terecht voor een verzorgd belegd broodje of een huisbereide quiche.'t Is gewoon kunstig lekker...

Hand- of homemade

Eigen bereiding is niet altijd evident, ook op dat vlak onderscheiden we ons vaak. Omdat we alles zelf maken garanderen wij steeds verse producten en kunnen we eveneens inspelen op specifieke behoeften zoals bijvoorbeeld gelegenheidsgebak of gelegenheidsijs.

Bezoek ons of neem een kijkje op onze website: www.bundervoet.be