De Kroonbakker

Kroonbakkers zijn dynamische topbakkers die succes nastreven door in te spelen op de noden van een snel wijzigende samenleving en door de specifieke wensen van kwaliteitbewuste consumenten in te vullen. In de eerste plaats is uw Kroonbakker een vakman, een ambachtsman die een heerlijk assortiment producten uit de oven tovert. Daarbij komen ook tal van andere disciplines zoals een strikte kwaliteitsborging, een attractief communicatiebeleid, creativiteit en innovatie, enz.

Kroonbakkers stimuleren en inspireren elkaar en laten zich informeren en ondersteunen waar nodig. Ze vragen zich voortdurend af: waar liggen onze kansen? Welke producten moeten we aanbieden? Hoe verzorgen we onze communicatie het best? Ondanks dit als groep gebeurt en de Kroonbakker-community samen naar innovaties en ontwikkelingen zoek, behoud elke Kroonbakker zijn eigenheid.

Uw Kroonbakker legt hierbij de lat bewust hoog en wil in verschillende disciplines tot de top behoren. En dit is presteren, want Kroonbakker word je niet zomaar! Kroonbakkers doorlopen een traject van selectiecriteria en de controles, zowel van de werkplaatsen als in de winkels. Dit maakt de bekroning als Kroonbakker uiteindelijk een ware erkenning die ook met herkenning gepaard gaat.

En die herkenning moet voor jou als consument gelijk staan aan kwaliteit. Uiteindelijk willen we als Kroonbakker maar één ding: dat u er beter van wordt, van onze kwaliteit in onze producten én onze service.