De Kroonbakker, omdat kwaliteit altijd telt!

Kroonbakkers zijn een groep dynamische topbakkers die succes nastreven. Hoe doen ze dit ? : door in te spelen op de noden van een snel wijzigende samenleving en door de specifieke wensen van kwaliteitbewuste consumenten in te vullen. Uiteraard blijft uw Kroonbakker in de eerste plaats een vakman, een ambachtsman die heerlijke broodjes uit de oven tovert en de lekkerste gebakjes samenstelt. Maar daarbij komen ook tal van andere disciplines aan bod die heel belangrijk zijn : een strikte kwaliteitsborging, een attractief communicatiebeleid,  een professioneel personeelsbeleid, creativiteit en innovatie…

Kroonbakkers stimuleren en inspireren elkaar en laten zich informeren en ondersteunen waar nodig. Wij vragen ons voortdurend af : waar liggen onze kansen ?, welke producten moeten we aanbieden ? hoe verzorgen we onze communicatie het best ? .

Samen werken wij aan criteria om sterker te worden en te groeien, waarbij iedereen zijn eigenheid behoudt. Voorbeelden hiervan zijn: innoveren in producten, optimaliseren van productieprocessen, het samen ontwikkelen van producten (zie ons volkoren meergranenbrood Granofit), samen producten op de markt brengen (zie de Kroonbakker confituur), onze herkenbaarheid verhogen via beursdeelnames, de aanwezigheid van ons logo her en der, …

Uw Kroonbakker legt hierbij de lat hoog. Bij de verschillende disciplines wil hij top zijn. En dit is presteren !  Want Kroonbakker word je zomaar niet ! Kroonbakkers doorlopen een traject van selectiecriteria en de controles, zowel van de werkplaatsen als in de winkels, worden periodiek herhaald. Kroonbakker worden is uiteindelijk een (h)erkenning!

Tenslotte nog dit : van het directe resultaat van één succespeiler zijn we, als Kroonbakkers, alvast heilig overtuigd: KWALITEIT. We werken dan ook heel hard om u en uw familie de meest kwalitatieve bakkerijproducten aan te bieden. Doch willen zij naast de kwaliteit van de producten, eveneens klantvriendelijkheid, service & innovatie garanderen.

Uiteindelijk willen we als Kroonbakker maar één ding: dat U, beste klant, er beter van wordt.

Uw Kroonbakker, omdat Kwaliteit altijd telt !