Kroonbakker worden

Het zelfstandige beroep van bakker staat onder druk. Nooit eerder werd via diverse wegen de bakker zo massaal geconfronteerd met vele eisen, hoge verwachtingen, sterke concurrentie.
Bent u bakker, dan zal u dit beamen. Hoe moet dit verder ? Wel, wij bij Kroonbakker, zoeken geen excuses, wij bieden oplossingen !

Samen met geïnteresseerde, toekomstgerichte bakkers doorloopt u een ingangstraject, bestaande uit drie pijlers : de basis-hygiëne-audit, de productkeuring en een bezoek van de mysterieklant.. Bij voldoende hoge score, eventueel mits het uitvoeren van een aantal actiepunten, word je een Kroonbakker.

Dit is pas het begin van uw succesverhaal. Met als kompas het Kroonbakker Kwaliteitshandboek (inclusief audits), maar ook dankzij de terugkomende productkeuringen en bezoeken van de mysterieklant, de intense communicatie rond het kwaliteitslabel ‘Kroonbakker’ bij het brede publiek, de frisse ideeën die je krijgt van collega Kroonbakkers, de tips van deskundigen …. behoor je tot de absolute top!

Tenslotte, Kroonbakker worden doe je voor jezelf, voor je zaak. Je krijgt respect en vertrouwen. Je vervalt niet in eenheidsworst want iedere Kroonbakker kleurt het succesverhaal in op zijn manier.

Interesse : aarzel niet ! Neem vrijblijvend contact op.