Word Kroonbakker

Het zelfstandige beroep van bakker staat onder druk. Nooit eerder werd via diverse wegen de bakker zo massaal geconfronteerd met vele eisen, hoge verwachtingen, sterke concurrentie. Bent u bakker, dan zal u dit beamen. Als Kroonbakker bieden oplossingen door een verbeterde zichtbaarheid en verhoogde veerkracht in deze uitdagende tijden.

Wilt u deel van deze rijke community uitmaken, dan dient u een ingangstraject bestaande uit drie pijlers te doorlopen: (1) de basis-hygiëne-audit, (2) de productkeuring en (3) een bezoek van de mysterieklant. Bij voldoende hoge score, eventueel mits het uitvoeren van een aantal actiepunten, word je een Kroonbakker. Dit is echter pas het begin van uw succesverhaal. Het Kroonbakker Kwaliteitshandboek (inclusief audits), de terugkomende productkeuringen, de communicatie rond het kwaliteitslabel ‘Kroonbakker’ bij het brede publiek, de frisse ideeën die je krijgt van collega Kroonbakkers, de tips van deskundigen, en tal van andere vormen van ondersteuning maken het mogelijk om naar de absolute top door te groeien!

Ondanks de voordelen van de community, word je Kroonbakker voor jezelf. Want naast het kwaliteitslabel, behoudt iedere Kroonbakker de vrijheid om zijn succesverhaal met zijn eigenheid in te kleuren. Jouw zaak, maar dan met de (h)erkenning die ze verdient!

Wens je aan het ingangstraject deel te nemen of wil je vrijblijvend meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.